Bila lukisan menjadi kenyataan | Blog design

Views
Memang keja miraa sekarang ni lukis design blog da jual dan jual . Itu je lah kerja miraa . Ada yg minta idea lukisan sahaja dan ada yg mintak terus buat kat blog . Tapi sayang . Miraa tak pandai nak buat / hasilkan satu blog yg sebijik dengan yg miraa lukis . Contohnya macam gambar kat atas nih . Korang nampak kan lukisan tangan tu ? Sikit je yg sama dengan layout blog miraa sekarang ni . Hoho . Ada yg kata miraa sepatutnya letak harga RM50 dan keatas untuk hasil kerja miraa ni . Should I ? Sebab ada orang design blog sampai beratus tapi takde lawa mana pun . Haha see ? Kutuk orang lagi :p padahal kerja sendiri pun teruk . Hahahah .

Apa pendapat korang dengan harga tu ? Mengarut atau tak ? Dan ya mungkin bagi pelajar sekolah merasa harga tu tinggi sangat tapi yg cadangkan miraa harga tu bukan budak sekolah . So mungkin berbeza sikit pendapat korang dengan yg orang dah bekerjaya . Hoho . Acually edit blog ni bukan kerja yg mudah . Memang mudah bagi yg dah mahir dan mereka yg HANYA TAHU MEBUKA PAGE SOURCE orang . Tapi bila korang dalam situasi miraa , memang meleleh air mata . Haha . Terutamanya sekarang . Miraa sibuk lagi dengan urusan belajar . This Saturday nak terbang pergi Kuching . Haish . Entah sempat atau tidak miraa nak siapkan . Nak tengok tak design yg miraa buat ?
Ini merupakan beberapa design blog yg miraa tengah usahakan . Aiseh haha . Actually dah ada pemilik dah semua ni . Klik kalau nk tengok dengan lebih jelas . Btw apa pendapat korang dengan design ni ? Okay tak ? Humm miraa snanye memang bebetul dah takde idea nak edit blog buat masa ni T.T sangaaaaaaaaaat sibuk dan sikit saje masa yg diluangkan untuk menghadap laptop . Laptop pun sekarang ni on je . Tak pernah tido . Haha . Well , miraa nak sambung semula kerja . Masih banyak doodle yg miraa hutang sekarang . Insyallah kalau dah ada masa free , miraa upload dan komen kat entry korang tu okay ? Art trade ? Maybe later . Haha . Bukan lawa pon dodol miraa == kbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

15 comments:

  1. Replies
    1. muekeke . tempah lah nanti bila dah open order

      Delete
  2. cantik2 la miraa...serius miraa sgt kreatif!

    ReplyDelete
  3. wah , cantik .. mahal :P , saya budak sekola haha

    ReplyDelete
  4. Harga yg mira letak tu mmg ok dah.. or maybe boleh tinggikan lagi.. Masa dan pengetahuan tu mahal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ? hohoho terima kasih bg pendapat

      Delete
    2. uiyh , mau kasi tinggi lagi ? -,- *pengsan :D

      Delete
  5. nakkkkk!akak nak mira design nt ye.hehe

    ReplyDelete
  6. Seriussssssly chantekxxs gilerrrr2 doh mira ooi..Pandai noh hang nie bab2 reka2... Bguss2..!! U r soooo talented sis...!! ^_^

    #I LUV IT!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini