Blog Miraa Hussin penuh dengan bunga dan renda :3

Views
Assalamualaikum . Akhirnya miraa dapat meluangkan masa untuk edit blog miraa ni sendiri dengan idea yg tercetus semasa dalam orentasi Pra-University . Haha . Korang nak tengok ke sketching miraa tu ? Korang boleh tengok dan bash photo ni . Hahaha tahu iannya sangat buruk . Tapi alhamdulillah miraa dapat jugak buat sikit-sikit macam yg miraa lukis . Pagar-pagar je tak dapat buat ToT begitu jugak dengan rumput-rumput segala macam tu . Hahaha . Korang tengok lah segala ke... keseluruhan blog ni . 
Ahaahaha . Dan buat masa ini miraa mohon , jangan lah asyik dok request buat macamana-macamana . Pening k pening . *Nada sayu* haha . Banyak page yg belum lagi miraa update . So korang tunggu je lah ye ? Fyi , untuk tempahan blog yg macam blog miraa sekarang ni miraa charge RM60 . Why mahal gilo ? Miraa ambil masa selama 25hour untuk siapkan . Dimana lagi Google Chrome ni asyik crashed , hah . Tu sebab mahal . RM30 untuk random edit design yg awak nak . Kalau yg macam miraa , memang RM60 . Fixed price . Thank you . Hehe . Btw siapa nak exchange banner , boleh tekan EXTRA kay ? Okay .
Kalau berani , tunjuk muka . At least aku bukan pencuri yg suka
buka page source orang lain . Aku usaha sendiri .
Mai lah komen kalau berani .
Kan awak perrrfeeectt 
dan banyak
idea .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

22 comments:

  1. wuit..comel + cantik...mcm empunya blog. :)

    ReplyDelete
  2. sukaaa blog awak cantik tak same pon macam nabila medan hmm.....tapi cantik :D

    ReplyDelete
  3. Cantiklahh , makin comell macam tuannya

    ReplyDelete
  4. Yow sungguh meleTOP gitu :) comel , cantik , nice and more :) keep blogging sis :)

    ReplyDelete
  5. comey je blog mira ni...macam tuannya

    ReplyDelete
  6. Comelnya.. boleh tak tlg ajar mcm mana nak buat?

    ReplyDelete
  7. comel dik design mcm ni
    simple but nice :)

    ReplyDelete
  8. comel sangat! :)
    haah kan, google chrome ni lately suka nau crashed tak tentu pasal. sakit hati.
    hmm, biarkan haters tu sume. biaq p kat depa na. kita usaha sendiri.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini