Bookmark sepantas kilat !

Views
Assalamualaikum . Akhirnya kerja printing dan gunting2 dah siap . Dan ada 20 sampul surat yg akan posmen hantar ke peserta yg join . Then bila kira-kira semula , ehem-ehem . Ada lebihan 4 sampul surat . So , alang-alang kan ? Haha entah apa aku melalut ni . Miraa buka peluang ni kepada yg belum join untuk rebut . Hoho siapa cepat dia dapat . 4 orang sahaja yg akan dapat  bookmark ni . Dan tiada pertambahan sebab envelop ada 4 keping je . Okay syarat senang je , klik 1 2 3 4 5 6 dan komen link facebook korang kat ruangan komen . Hoho nanti miraa serang kat facebook minta nama penuh , alamat dan juga nama famous kat blog . Haha . Tapi tapi tapi ! Ruangan komen akan dibuka tepat pukul 10.10 MALAM . Hahaha baru best kan ? :D okay . Kita tengok siapa cepat komen pukul 10.10 nanti :3 good luck

DAN RUANGAN KOMEN DITUTUP :D
TAHNIAH KEPADA YG SEMPAT KOMEN .
MIRAA AKAN MSG KORANG SEBENTAR SAHAJA LAGI
PASTIKAN KLIK 123456 TU K ?

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

11 comments:

  1. https://www.facebook.com/tyra.adriana

    ReplyDelete
  2. https://www.facebook.com/chenta.taugeh

    ReplyDelete
  3. Done click :)

    Link FB : https://www.facebook.com/Irah.wonderland

    ReplyDelete
  4. Saya nak. hehehe :D

    https://www.facebook.com/hana.2106

    ReplyDelete
  5. hai miraa. nak jugak bookmark tu. ni link fb https://www.facebook.com/R.Amanina?ref=tn_tnmn :)

    ReplyDelete
  6. http://www.facebook.com/miss.blogwalker done

    ReplyDelete
  7. https://www.facebook.com/asnawi.hassim.9

    ReplyDelete
  8. Alja Join :)

    https://www.facebook.com/Gadeskecik

    ReplyDelete
  9. done click all the link :) https://www.facebook.com/sabrinaiena

    ReplyDelete
  10. https://www.facebook.com/nurmyra.eyra?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete