Bookmark untuk ...

Views
Assalamualaikum . Saya tunggu sampai malam tapi takde pun yg nak perbetulkan entry or link yg dia bagi . So saya anggap dia tanok lah tu ToT haha . Ok sedih sikit je . Tapi thanks pada yg join . Miraa dah ubah fikiran . Ahh tengok je lah ye kat bawah ni . Hohoho . 
  1. http://amirahamer.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  2. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  3. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  4. http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  5. http://azizmas.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  6. http://d-doladolly.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin-d.html (Big)
  7. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  8. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  9. http://sweet-like-a-candy.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  10. http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  11. http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  12. http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  13. http://khairdaanuar.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  14. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  15. http://loveletter99.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  16. http://anis-tikah.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  17. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  18. http://faralalalala.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins-blog.html (Big)
  19. http://malihah-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins-blog.html (Big)
  20. http://amirah-mirah.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  21. http://anafunnies.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Big)
  22. http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins.html (Small)
  23. http://cikikanmasin.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
  24. http://my-awesome-simple-blog.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html (Small)
Saya tahu ada garu kepala tanya kenapa lebih dari 8 orang yg dapat big. Btw yg nombor 1 tu dia dah memang dapat yg besar . Dia ada komeng2 kat fesbuk tempoh hari . So dia nak yg kecik lagi . Muehehe ... Dan yg lain-lain pula miraa guna Random.Org . Cuba kira yg dapat small tu berapa . Ada 12 kan ? Tu lah pasal ada penambahan untuk yg big . Hehek malas nak cut yg kecik-kecik tu :p Btw  korang copy link tu dengan (Big/Small) dan hantar ke Miraa Hussin (Bini Zae) . Sekali dengan alamat dan nombor telefon serta nama yg korang nak miraa tulis kat bookmark tu *bagi yg dapat big* . 
                     Contoh ;
                     Nama penuh
                     Alamat
                     No. Tel 
                     Nama samaran : Miraa Hussin
Hantar selewat-lewatnya Ahad iaitu 2 Jun 2013 pada 11.59PM. Lepas tu tak terima dah k ? Sebab esoknya nak post . HOHOH Insyallah . Strikes means redeemed .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

12 comments:

  1. Alhamdulillah dapat big ..thanks sis..^^

    ReplyDelete
  2. dah hantar kat fb miraa. thanks yea ^^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dpt big . Otw to pm kak miraa

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. http://crystalamazingcrew.blogspot.com/2013/06/bookmark-miraa-hussins-blog.html (small)

    Nama penuh: Nur Syuhada Bt Mohd Fuaad
    Alamat :syuhada_ipin65@yahoo.com
    No. Tel : Tiada
    Nama samaran : Nur Syuhada Fd

    Hope Enjoy :)

    ReplyDelete
  6. sedeyhh..!!! lambat tgok...baru bukak..
    malam td bz x bkak blog langsung..huhu
    x per xder rezki kot... anyway tahniah sape yg dapat tuu... :)

    ReplyDelete
  7. Tak sempat nak PM. Tak pe la.. Akak, bagilah peluang. Nnti Anis topup RM5 untuk akak. Akak kasi n.tel. Anis teringin sangat nak bookmark tu. ^_^ Kalau tak leyh tak pa la.

    ReplyDelete
  8. hehe :) sorry akakk ^^ saya dapat kan yg big ?

    ReplyDelete
  9. kak miraa dah hantar ke bookmark ni? kami tak dapat pun :O

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini