BUSY !

Views
Assalamualaikum . Rasanya busy miraa ni tak akan ada penghujungnya . Miraa mintak maaf tapi miraa akan sibuk mulai harini dan seterusnya . Blog akan late siap dan chibi dan itu dan ini semua akan slow . Harini miraa pergi JPN dan esok nak urus yuran dan lain-lain lagi . Ya Allah . Aku tak pernah merasa sesibuk ini sebelum ini . Aish . Dah lah nak kena buat passport . The IC pulak nak kne update sebab KATENYER aku ni orang semenanjung ohemji ? Haha then mesti hari dimana saya memakai tudung yg selekeh akan mula sesi penggambaran . Sakit ati den . Eh eh esok jumpa akak JPN tu . Haha . Ok bai . Aku rasa aku nak meletup dah . Kejap miraa kejap saya kejap den kejap aku . Kbai bai bai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini