Kelas | Kawad | Everything

Views
Assalamualaikum . Hihi macam lama betul miraa tak hapdate blog . Pada yg tempah edit blog tu maafkan miraa sebab masih lagi berhutang . Miraa pun tak sangka yg hidup kat poli ni memang susah dan sibuk . Bukan susah cuma banyak yg perlu dibuat . So mungkin lepas ni kalau ada yg nak refund , just let me know . Sebab miraa pun slow gila dah buat kerja T,T maaf tahu . Im sosososososoooo sorry . Well , hidup miraa kat poli buat masa ni okay . Dengan minggu pertama berakhir harini , sangat awesome . Kikiki . Ramai kawan baru dan banyak lagi ilmu yg miraa dapat . Ceh ! Padahal kelas asyik cancel . hahaha . Untuk tugasan pertama group miraa buat presentation about dialog . Ber-dialog lah kat depan . Next buat presentation for Computing Essentials . Rasa macam kembali ke sekolah alek sebab dulu kat sekolah pun puas dah buat sume ni . Dan ada juga math . Miraa suke gile dengan circle . Haha .
  
Then hari seterusnya pula pasal pendidikan islam . okay kut kami sekumpulan cuma perlu murnikan lagi bahasa dan guna bahasa melayu bukan bahasa pasar . yela dah lama cuti kan ? hahaha tak banyak lah nak dicerita pasal kelas . now dalam team lelaki . im the only girl in there and im the leader . tak ke mengarut ? haha dah lah aku ni low class bukan yg pandai . haiahhhh . tadi lagi masa kawad miraa dan kawan sorang jadi yg pertama push up =.= hok aloh . salah pusing kene suh turun untuk push up . malu k miraa . lakang tu da la laki  hahahaha =.= !!!!!!!! sampai krem krem kaki .
  
Then tadi banyak gila air yg miraa beli . dari botol kecikk sampai lah ke besar . haha . sampai je bilik terus ada mem kata ada pelangi . apa lagi berlari pergi gambar macam tak pernah nampak . aduihh kesian miraa ni . hahahaha . okay now mem g masjid solat berjemaah . miraa ? abc ... so now nak pegi kafe . beli mamam . lapar sangat . Insyallah kalau line laju malam ni , miraa dapat lah siapkan beberapa buah tempahan blog . Insyallah . Umm ad ke lagi yg read blog miraa ni ? T.T huhul

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. wahhh, saya tak zazzzzzabarrrrr nk masuk belajar jugakk . aaaaaa hhihihi

    ReplyDelete
  2. seronok zaman belajar. masa belajar rasa penat sebab banyak benda nak buat. tapi bila dh habis belajar, seriously! rasa nak balik alam belajar, enjoy hepi2 dgn kawan2. kawad best sangattt tapi masa tengah kawad tu rasa macam hmm perlu ke nak kawad niii..hihi :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini