Kembar Yoo Ah-In ?

Views
Assalamualaikum . Mesti ramai yg meminati Korean drama , pop or anything . Dan pada yg minat sudah semestinya korang tahu mengenai Jang Ok Jung . Miraa sekadar meronda-ronda friendlist . Then nampak acc Akmal Key . Ok . Orang Papar ~ Kawan Mastika . Then tetibe je miraa rasa muka dia macam familiar . Then search Fashion King and Jang Ok Jung . Tengok Yoo Ah-In . Ohemji == Miraa tatahu mungkin mata miraa ni salah . Tapi tidakkah korang merasa that Akmal and Yoo Ah-In a bit sama ? Macam kembar fulak == haha . Bukan mencipta kontrovesi . Tapi ... entah lah . Mungkin mata miraa je kut yg nampak muka dia macam retis Korea tu . Kalau betul .... Nanti mesti jadi macam kembar Yoona ni :3
Haha . Oh gosh .. Aku berkawan dengan retis fulak . Haha . Ok bai .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. saya jarang meninggalkan ulasan untuk entry yang begini tetapi memandangkan saya pernah mengikuti drama bersiri fashion king maka saya berasa terpanggil untuk membuat pujian kepada post saudari. This is a great post. Blog ini boleh pergi jauh dengan jumlah follower yang mencapai ribuan. Tahniah

    ReplyDelete
  2. Ini yang kakak post di fb tu kann? hahah :D
    Btw, sma ohh ;3 Kakak x rabun , btul btul sma . trutamanya tu yang kembar yoona tu .

    ReplyDelete
  3. Salam,kak. Mmg muka samalah kak. Mula2 saya tgk gambar ni di fb,sekali tgk,pastu tgk byk2 kli. Mata akak ok lgi la kak. Tapi saya pon rabun kak. Entahlah,org lain pon mcm tu jgak rsanya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini