Mewakili Malaysia | Virtual Pianist | Miraa Hussin

Views
Alhamdulillah selepas beberapa hari miraa menunggu untuk entri miraa diterima , akhirnya video miraa kini live di Youtube channel VP . Miraa mainkan lagu yg miraa rasa senang je . Kalau lebih-lebih nanti takut tak dapat mainkan dan ada terlalu banyak sangat error . Ini kali pertama miraa join global contest . Macam sakai kan ? Hahaha . Anyway anyhow , tekan lah button share yg miraa sediakan kat akhir entry ni . Tolong miraa untuk menang dengan meng-view submission miraa -> Endless Love . Tekan button share dan copy paste lah entry ni kat blog korang :'D ! Hahaha .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. wow :D tahniah kak mira ! ika pun slalu guna app nie tapi tak thu main piano sgt pun :D Bangga ika ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini