My babydoll . OHEMJI ! Comel tak?

Views
For the first time I puji diri sendiri after cuba-cuba usik brush kat SAI dan saya sungguh tak sangka that mata baby doll saya ni comel . Haha yeah puji diri sendiri . Haha tapi saya masih lagi dalam proses belajar . Belajar sendiri sambil buat rujukan kat deviant . Okay saya mula menyukai doll saya . HAHA Btw comel tak ? Miraa je yg semangat pegi berlari kat mom dan tunjuk sambil kata "umi umi umi ! Tengok comel kan babydoll saya ? adada punya comel saya buat" hahaha . Okay . Bagi komen jums . Hihi lepas ni boleh lah ni miraa jual dodol begini kan ? :) tapi ambil masa yg lama lah nak color dan sekarang baru saya faham kenapa doodle macam ni mahal . Memang berpatutan harganya . So siapa yg kata MAHAL tu memang takde dot dot dot betul . HOHOK ! okbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini