VC: Kihah ~

Views
Assalamualaikum . Okay harini tak tahu kenapa mood down sangat dan blog saya masih lagi tak siapkan . Haish miraa sedar sikit . Kau akan bertambah sibuk lagi ni nanti ! == ok lari topik . Hehe tadi vc dengan kihah . Kau tak kenal memang mengarut lah tu haha . Okay rasa geram sangat sebab line ni bengong . Miraa tak dengar suara kihah :'( huhu dengar pun sikit je . Patuw miraa punye sore pula tak jelas . Aish susah betul :.( haha tapi okay . Kihah , akak berjaya tangkap :D !!! Tak sempat rembat kamera , rembat photoscape je hahaaha :p
Comel je kihah pakai baju kurung tadi :3 terpikat eden . Haha . Then tetibe line stuck . Ok rasa nak menjerit k . Akak tahu muka akak macam lain kan dek ? hahaaihh . Lepas ni siapa lagi ya miraa nak ajak vc ~ ummmm :] mari tinggalkan komen mai ... Eh bukan ... tinggalkan link fesbuk :D haha nanti miraa kacao-kacao . Haha . Ok bai :3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini