Yeke aku suke pink ?

Views

Assalamualaikum . Wah tak sangka begini rasanya hidup dalam asrama dan ipta . Sungguh memenatkan . Haha . Just imagine yesterday je dah 3 kelas takde . Harini pun sama juga 3 kelas takde . Wahaha . Amek kau nak gile aku turun naik ke asrama . Aras 4 k aras empat bersamaan dengan tingkat 3 . Boleh kurus ? Amin ! hahaha . Miraa pun tatau apa nak jadi . Miraa rasa miraa makin gemuk ni . Hari-hari makan ayam je kojo . . . Eh lari dari topik ///

Pada yg dari dulu follow update miraa memang bosan lah sebab miraa punye blog ni kaler pink je . Then header pink . Semua pink . Kat sini pula , macam yg dalam gambar tu lah ... fefiumm , handkie , botol , meje , baju , enset ~ Semua kaler pink . Selimut miraa pun kaler pink , tuala mandi miraa pun kaler pink hahaha :D!  Miraa pun tatau lah kenapa , tapi kalau miraa dah kumpul banyak benda kaler pink ni miraa dah dikira suke kaler pink ke ? Or macamana ? Hahaha . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini