Alhamdulillah

Views
Assalamualaikum . Alhamdulillah dah masuk dua minggu kita berpuasa hihi . Miraa akan pulang Sabah on this 4th of August . Wahahaha ! Gembira sangat okay xD tapi miraa belum agi beli kek Sarawak . Ye lah kan , kite dok jao sini mesti lah bawak something yg yummy untuk raya . Haha . Dah membisu lama , baru sekarang update blog apa cer ? Hehe lappy ada prob . Akak Hanis tolong bawak jumpa kawan , jumpa orang kat cc semua tapi tadaq tau apa masalah laptop ni . Alhamdulillah aru je tadi miraa klik klik klik klik eh eh ? Dapat ? ahaha tu la hal nye terus update ni . Btw maafkan miraa kalau miraa ada buat salah . Actually banyak pun salah miraa ni :) Ada masa nanti , ana update lagi . Assalamualaikum ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Kak Mira balik Sabah. Saya balik Miri,Sarawak. :)

    ReplyDelete
  2. owh.. miraa org sabah ye.. semoga safely arrive at home k.. ^^
    btw,jom join ga raya nie,last dah hri nie.. bnyak duit raya dear..http://nooramyma.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-raya-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini