Gelombang sibuk

Views

Assalamualaikum . Tak pernah ku sangka hidup jauh di perantauan untuk belajar amat memenatkan . Haha ada jugak lah sikit perasaan menyesal sebab tinggalkan Pra-Uni pada mulanya . Tapi bila review alek feedback mem kat fesbuk . Bersyukur sangat terus . Haha . Miraa kan amek pasal sejarah dunia . ohemjih . Sejarah tingkatan 3,5 pun hampir kantoi apa lagi yg pra-u . Hahhaa . Minggu pertama masa mula kuliah semua nya smooth . But bila kerja dan yg lain mula sampai . hahaha rasa nak nangis pun ada . Minggu lepas lah kut yg paling menakutkan . Buat pasal plug-in , then kuiz dan kuiz lepas tu masuk kelas 1 citizen . next mornin siapkan portfolio 1c . dan petangnya exam 1c . haha dan yg lagi hebat , boleh lak kantoi . ahhaha . nonsense betul . haih apa entah nak jadi kat kau ni miraa . ahhaha .

Last night lak waktu berbuka puasa , kitorang celebrate birthday Amoi . Hihihik . "sweet gitu lorh" hahahha abang amoi belikan dia kek . Dua lak tuh .wahhhh . Kitorang sambut kat kafe serba ringkas takde nye nak baling-baling benda bebukan . hahah . ada Farhan , Nik , Andi , Sue , Am , Aizat , Nizar , Nizam , Feira , Nur , and Amoi ngan abang dia Safwan . elelele gelak je kitorang masa tu . Haha . Memang happy lah xD then after habis , miraa ngan sue tengok Ryan Higa . Kat enset je lah . hahaha rasa macam lolololol xD gelak tak ingat dunia . Hahaha .

eh eh rasanya saya ni mengigau T,T hari ni bukan sabtu . harini ahad . hwa hwa hwa tadak rehat lah ni T,T kbai nak uruskan benda lain dan lain lagi . mana lagi nak siapkan blog . dah lah av5 tu tanak tenet . terpaksa guna aoh alek . tu pun nasib baik miraa bawak . kalau tinggalkan je kat sabah ? haha tak buat kerja lah jawabnya . anyway selamat berpuasa . hihik takde lah cakap selama ni . muhehehehe . kbai .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. awak punya phone cover seriously sebijik macam saya punya ;)

    ReplyDelete
  2. Macam ni la kehidupan di U, lain dengan sekolah :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini