Tutorial: Daftar Says

Views
Assalamualaikum . Nampak kan email kat atas ni ? Well , ini duit daripada Says yg miraa kumpul . Haha . Says ni satu advertising company jugak macam churp churp . hihi sorry to say but , miraa lebih suka says berbanding churp churp sebab cashout laju je . Tak sampai pun seminggu , duit dah masuk kat akaun bank . Kalau churp-churp nak kene urus check agi . Payah dol . Okay pada yg nk duit daripada says , boleh lah DAFTAR KAT SINI

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini