Eid . Sabah . Home !!!

Views
Assalamualaikum ! Hi guys ! So recently I noticed that so many people were posting about Eid Mubarak . Hehe! So here I am at Sabah again with my beloved family . Umi , Baba , Abang and also Adi . Although I was disappoint -ed by the pks bus , I still manage to control my anger . Almost . Haha . We got up at 8am and tepat pada masanya pergi menunggu kat depan bustop . Well like whatttttttttt? At 10.30am the bus still takde . So dengan bantuan Pyqa Azlan punya kawan , kitorang berjaya dapatkan seketul van . Yippi ! So berempat kami Nur , Feira ngan Pyqa naik dengan lelaju . Takut kay ketinggalan flight . Grr . Sampai je kat airport , uncle van tu bantu kami check in and also melepaskan diri dari pada emigr. haha bukan lepas kan diri pun . But you know ? Hee I try to make it more interesting xp and yeah dah masuk ke departing area tu baru rasa senang hati sikit .

Dalam kabin , miraa rasa nyesal dah sebab pilih tempat duduk row 16 . Cause tempat tu memang tepat dengan sayap dan woaaaaaaaa kami bertiga pyqa ngan feira kesakitan telinga . Then teringat cerita Nik tu . Wooo boleh pekak ohh . So after this , hot seat pun hot seat lah . Sanggup den dudok dan habis kan duit kat situ daripada pekak . Nauzubillah TnT huhu teringat terus kat Baba ngan Adi masa pergi kl dulu . Dorang pun experience benda ni . Sakit telinga . Sebab duduk area jet tu . Grr . Okay thats should be a lesson to be . Next time , no more sayap sayap . Haha .

Then sampai je kat Sabah , umi dah menunggu TwT hehehe ! Siapa yg tak gembira sebab mom ada dah menanti . Miraa bebetul tak sedar yg abang ngan adi pun ada . Haha . Besar gila dah mereka . ishh ahah . Then dad beli Dunkin Donut , straight agi pergi MegaLong cuci mata . Dad tak brape sihat so beli KFC terus pulang :3 weeeeeeeee gumbiranya hati . Bila sampai kat kampung , uishh jalan raya dah berubah . Just imagine lah tetibe je ada tiang letrik kat tengah hahaha .  Then berbuka lah kami kat rumah . Wee bilik ku bilik ku yg banyak beruang ! xD gembira je dapat guling-guling dengan mereka hahaha bengong xD

Then keesokkan harinya miraa dengan mom keluar . Beli kasut raya konon . Satu Papar di round . Tapi satu pun tak berkenan dengan miraa . Mom ajak gi Leno tapi miraa mana minat kasut2 kat sana . haha . so end up wif tears haha gurau . Tapi miraa banyak beli tudung . Eh shawl . haha comel je k haha . Then beli baju jugak . Huhuhuhu . Dah selesai tu , shopping kat CKS . Beli barang-barang untuk buat masakan berbuka puasa . Weeee grab je sayur sayuran yg miraa suka , meatball , pepsi, cola , cloud 9 haha semua lah di grab. Hehe okay so now until 16hb , miraa free . Kalau nak hire edit blog , sila pm miraa kat fb atau kat email okay ? Boleh hover kat bahagian Contact :)
Cincin disarung hati bedebar
Jarinan lembut wajah terhias
Ramadhan disambut penuh sabar
Aidilfitri disambut dengan meriah
Selamat hari raya maaf zahir dan batin
Ampun maat andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan
Harap dimaafkan dari hujung rambut sampai kehujung kaki. 

Iklas daripada Miraa Hussin

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini