Sukan Kamsis : Major tired

Views
Haluu ~ So yesterday was the Sukan Kamsis in Poliku . I was like wow when the alarm clock shout in 5.30AM in the morning . Same as usual . SNOOZE hahaha! So we got up at 6.15AM and hit the shower for a few minutes and run to the field . Wee . Tak de lah banyak sangat orang sebab yg lain turun at 7.30AM kata nya . Tapi takde pun hahaha . So me and the rest jadi AJK . Macam-macam lah jenis game . And I'm the AJK of KERETAPI SURAT KHABAR . Haha . What a weird game . Got some pictures only cause I'm so damn exhausted =.= for real . Sikit je gambar kali ni .

The perasmian.

 
Keretapi Surat Khabar participants .

Second man standing is my classmate from form 4-6 haha 
  
Other committee . That guy .. err abang exco haha

And yeah the event finish early. By 12.30PM dah habis dah . Tak tahu lah lagi nak taip apa . Haha . After habis je me , nur and feira g kafe beli makanan . After that naik dan mandi dan makan . Woo! Gila punya . After makan/mandi tu terus tidur sampai lah ke petang . hahaha. Tidur tak ingat dunia . Penat punya pasal kan ? Anyway its a great day . Konon lah . Even though I don't participate in any games . Wee~ 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. cepat betul dia publish...cerita akak lom siap typing lagi..penat suka korang buat nie masih terasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kalau lengahkan tak masuk ceritanya hahahah

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini