Bye Kuala Lumpur

Views
Assalamualaikum . Been years nak update blog ni . Haha tatau knape macam takde mood jer macam takde mood jer nak hapdet . Haha nyampah . Kay just a short update . Im pretty sad for the few days . I can't go to KL cause I can't leave my dad here home sick . He's better when all of his children is with him . Well , bertiga ja pun . haha . Kami bukan ramai X') huhu . So last Monday he start his chemotherapy and get home on Saturday . He start taking blood . err tambah darah :D starts on Sunday . So before 7 dah jalan dari rumah ke Hospital Papar menambah darah . Sunday, Monday and also today . Esok pun akan pergi dan esok . Jumaat result for first round keluar and the next next next day mula chemotherapy again . I'm here home taking care of my brother . Haha who knows nanti mereka bermain pisau kan ? ahaha .
And yeah . I was sad . I can't meet up with my Turtle man there. Been 3 years merancang nak jumpa . Last jumpa pun on 24th November 2010 kalau tasalah . Humm . Takde rezeki nak buat cmne . Tiket dah book tapi hangus kan je lah . Huhu . Nak dapatkan duit semula bukan dapat pun . There goes my dream to meet him. Miau miau miau . Oh , this Saturday maybe gonna be in KK mencari supplier barang niaga ke Poliku . Dengan siapa? Maybe dengan Jia and Helmi . My two best palls . Okay . Gotta finish all le blog orders . I gotta get it all done and get started to customize my blog . Dah bosan sangat kut tengok tu lah sebab taknak update . Haha . Kbai >.<

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini