Drink healthy , live healthy !

Views
Assalamualaikum ebelibadi . Nampak sangat yg miraa dah jarang hapdet blog . Entah lah kenapa makin slow miraa edit blog sekarang ni . Ada masanya siap je selesai . Ada masa lambat yg teramat . But yeah , pasti siap . Ni nak kabo . Few days ni miraa dah berjaya kurangkan sekilo dua beghat xD ! Gembira naa ~ Tapi kompem bertambah bila masuk Poliku semula nanti haha . So , today umm actually dah few days gak miraa asyik nak minum jus orennnnnn jaa . 
So yeah, twist and squeeze! Haha nyaman sangat :p and yeah I really need one of those bila balik asrama nanti . So everytime keluar g bandar beli barang , boleh beli oren skali dan buat jus kat bilik . Tak payah beli Tropicana Twister or Minute maid Pulpy dan sebab ownmade lagi yummy :p no perasa or pewarna ditambah begitu juga dengan pengawet . Lebih sedap bila buah orange tu kita sejukk kan kat peti ais terlebih dahulu sebelum diperah . Perghhh ~ Rasa macam tak cukup je bila dah minum habis . Hehe . Thats all nak update buat masa ni . Ada masa free lebih sikit nanti boleh update lagi . And yet , macam nak buat segmen jer :3 hehe ttfn

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini