Should I ... V-log?

Views
Assalamualaikum ya pembaca blogku . *krik krik krik* . Okay, guess what . Nobody cares . I've been thinking about it for a loooong time . Should I use videos instead of texts and images to blog? Well no to Youtube -_- who know I might say something stupid and then jadi kutukan ramai lagi right? Haha . I don't know man . I just wanna be more confident in front of other people . Hahai . Saya bukan lah berani sangat bercakap depan orang ramai terutamanya depan kelas . Kat kelas yeyeje tu tapi dalam hati ? Maigad . Banyak ketaq . Ayat pun selalu tunggang terbalik sana sini tak tersusun . Haha . My aims? Well ... To be confident and fix my poor english -_-' ehehe . Give me your responds on the comment below . Thanks for reaaaaading ~ Oh oh ! Hampir lupa :3 Tolong LIKE GAMBAR NI . Boleh kan >.<

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. good, nak tambah keyakinan berkata depan cermin sesorang.. and bole je nak buat vlog, tapi kene jaga jugak adap.. Good Luck :)

    ReplyDelete
  2. u should try it.. Leen pown ada fikir nk buat vlog pasnie... sbb leen suka bercakap.. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini