Vid tuto : Cara buat Chibi yg simple

Views

Hua hahaha :D Nah linkies . Korang tengok je kat situ .. Have a nice day .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Aku dah pandai ! #chibi-ing

Views
Mwahaha TwT finally after berkali-kali menempah chibies , now miraa dah boleh sikit-sikit buat sendiri . Wee ~ and believe it or not I tak de tengok any tutorial or ask anybody . #Arrogance :p kalau ask pun mungkin sia-sia dan my quota akan dibazirkan . korang boleh tengok warna pun miraa tak tau nak susun or ap-ap lah nme nye tu . HAHA ! Dan no shadow effect at all x’D memang noob betul .   Tapi happy gak ah sikit hahahahha  x3 gembira tahap extreme dah ni haha . So on this entry today miraa nak bagi korang chibi yg tak brape nak sempurna TwT sila beri komen ye dan jangan laa kutuk .. Ini pertama kali sy buat . Sy pembuat chibi yg tidak bertauliah x’D









Nota penting :
1. Jangan mengaku chibi ni milik korang dan mengubah mana-mana bentuk atau warna :’D
2. Jangan tanya macamana saya buat or minx tutorial . Sy baru laja mana ingat apa sy buat ==
3. Haram sama skali untuk di re-freebies kemana-mana blog tidak kira dah minx izin atau tidak . (Hui . Satu hari aku buat senang-senang nak copy == tumbok kang xD)



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Freebies: Chibi muslimah doodles #bawal

Views
Assalamualaikum . You do know that wearing hijjab is awesome :3 Islam itu indah . Yeah I know that skg ni dah banyak yg pakai tudung . Lebih-lebih lagi bila orang tu blogger yg makin lama makin hot ahaha ~ Melalut di awal pagi . Oky tadi jenjalan lagi cari  webthings . jumpa satu blog . sangat awesome . Jumpa lah doodle-doodle comel ni . dan blogger tu rasanya artstudent . sama macam kat tempat miraa tempah doodle kat header . lalala . lari topik ! 



Anyway credits to PEARL for this doodle :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Freebies: Chibi muslimah doodles #shawl

Views



Once again .. Credits to PEARL for this lovely muslimah's doodle . Its kawaii ~ hehe .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Freebies: Icon pastel yg comel

Views
Fwahaha ! x'D susah betui nak susun










Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial