Busy | Doodle | Friends | Sabah (Entry bergambar)

Views
Assalamualaikum . Wee akhirnya selesai part buat line kat doodle . 
Miraa buat secara beramai-ramai . I mean sekali gus . Hahah . Takde la susah nanti .
So this is few of the doodles yg setakat ini saya mampu sketch dan pasang line .

***
Tak sangka tadi akhirnya impian kan keluar bersama lagi 5 rakan miraa berjaya 
Dengan ditemani oleh juru gambar kami pada haritu iaitu Jijy hahaha .
Let the pictures do the talking .

Thats all ^3^
A bit busy sebenarnya sebab next Friday balik Sabah dah untuk cuti seminggu .
kbai


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini