February ♥

Views
Assalamualaikum .
*bunyi cengkerik*
Yeah macam lah ada pembaca blog ._.
Buahaha its been a while tak update blog bukan berkenaan dengan blog edit and doodle order .
Its really a kinda busy semester for me. Not caused by assignments , but caused by biz and also well...
Tests and quiz and blablabla . This sem was quite fun for us sebab banyak masa free . *kot*. Masa sem 1, furrhhh ~.~ its like 24/7 kat library and cafe berbincang dan buat research pasai assignment. Padahal buka laptop juga pun guna Google hahahar. Tak sangka dah masuk sem2 kat Poliku . Hmm.. Oh! I almost forgot!
Buahahaha . Seriously saya tak ingat dan harini *waktu update post* dah masuk pun 2 Feb ~.~
Bukan lupa sepenuhnya. Just lupa nak update . Blog pun masih lagi berwajah sama seperti dulu. Busy.
Yeah busy dengan blog orang lain. Perlu siap kan . Semuanya perlu siap sebelum saya masuk ke asrama semula. Sebab once Im in hostel, lagi SLOW-ish lah meng-edit blog dan bermanja-manja dengan HTML.
Oh btw, kinda suka dengan Fun-da-mental of Programming . Tak tahu lah kenapa . Mungkin sebeb dah faham kot sikit-sikit pasal course tu. Buahaha . Dan ada lah juga cuba-cuba meng-apply lagi UPU sekali lagi.
Who knows I might get it. But and again.. Hehehe .
Who know I might tergelincir ke course yg lain. NURSING. Yeah . That thing . Saya tak dapat untuk panggilan Oktober lalu. Kesiang kan ? Humm i.i fyi, my heart was going to explode bila tak dapat sebab masa tu memang dah desprete sangat nak jadi missy. Puikh. Missy gemuk hahaha . SO WHAT.
HAVOC hahaha . Well, just wait and see what will happen to me . 
Tried applying arts also. Kalau dapat. Ulala :3
Well one thing for sure . Sekarang tengah keliru actually. 
Arts , IT, medic
Which one ? IDK . I want it all .
"How about biz, Miraa?"
Well for that, no need to choose . Cause thats what I'll do for my second job.
Buahaha . But who knows right? Maybe someday biz is all what I'll do.
Wooo $$$ hehe .
Okay thats all . Hello February and sorry to all of my fellow followers cause I didn't update any interesting posts nomore i..i really ~ parson
xoxo Miraa 
*5 minutes later*
OMG ! Aku tak percaya yg aku fikir harini dah 2 Feb ! Hahahahaha! 
Padahal baru masuk 1 February hahahaha what what what what xD
Ok malas nak perbetulkan semua ayat diatas . hahahahaha
Kbai .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini