My March plan ♥

Views
Assalamualaikum .
ugly TT.TT

Weee ~ I know its been a while since my update about life . Hoho . Tak tahu lah kenapa makin lama makin takut nak update pasal daily life kat blog . Agaknya takut dikecam . Cewah . Hahaha . Krik krik kri je bunyi cengkerik . Well for those yg join #SBB2013 untung lah . Huhu . I'm gonna be late a week . Kira nak datang event tu tapi flight minggu depannya lagi :3 hehek. Yg friends dengan saya kat WeChat tu mesti tahu apa saya bebelkan . Yeah . I'm gonna be in KL for 2 days . Maybe for an event that you don't even know wujud . Ceh . Hahaha .

Well , I asked my mom and dad's permission already dan dah diberi keizinan untuk datang sana . Hehehe . Siapa pula yg tak gembira kan ? Huhuhu ! Tak sabar pula hati kitew . The plan was , to meet bakal mertua . Amboi . Then some event . To Port Dickson and of course do some shopping . My mom dah siap-siap tu kata nanti nak kirim duit beli tudung . Huhu . Tak sabar rasanya menanti bulan March tiba . Hehe and the most exciting things that happened to me today is ...

Hehehe I told my mom about meminang and she said suruh datang jumpa baba . Datang masa raya . Dengan family. Its a yes right ? Howeh howeh howeh . Hahaha . Perasan -_-' tapi apa salahnya nak kahwin . Matang jugak sikit pemikiran ni nanti kan ? Ni masih lagi childish -_- haah .Who cares . Okay . Too exited . Laughing laughing dari tadi seorang diri dalam bilik ostel nih . Kikiki . Maaf dah lama tak buat tutorial ^_^ hehe . See you later . Hee

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini