Sundate w/ blogger Sabahan: Emas Putih, Mrs Hafiezy & Feirah Sukor #Belated blog update

Views
Assalamualaikum

Oh em jih . That title lol. So long like a ... Kfoine . Dah semua tahu kat tajuk, tak perlu lah nak bebel banyak. Just having a fun short date wif Uzu , Sis Zara and Feirah Sukor :3 well as usual kat memana, Sarawak ke, Sabah ke , KL ke ... I'm always gonna be the one yg bersiap dan datang TERLALU awal. Haha. Even when my friends said at 9am pun, I dah sesiap dah menunggu from 7am. Kat Kuching pun selalu awal-awal lagi sesiap. Well I admit lah sometimes lambat sikit :B Kcopcop.


So I woke up not so early and sesiap teruih cari taxi . Hek eleh. Naik taxi pulak minah ni. Eh biar lah. Duit aku pula bah tu. Haha. Bukan apa. I really don't know how to take a bus. Selfie-selfie sebelum ni memang naik bus. TAPI ! With friends. Eh kau, aku memang jarang sangat naik bus T_____T sedih gile. Haha. But now dah reti lah naik :p yes lari lagi dari topik


So our first port is at Center Point, Sabah. First tunggu Feirah. Then next Sis Uzu & Zara and few of their friends. Eeeeeeeekk. Segan I :'D hahaha punya la bah malu aku bila dorang kecik-kecik ja. Maka aku macam giant bah. Bahaha. Tekeluar sudah Sabahnya xD! Kfoine. Memang best tapi apa boleh buat lah kan kejap ja. Then go eat eat at mcd and selfie selfie. Hihihik.


In sha Allah maybe kalau ada rezeki, boleh iftar sesama lepas ni memandangkan bulan ramadhan dah nak dekat. Beberapa hari je lagi kot. Lagipun I kan dah tinggal kat kawasan KK. So maybe senang lah nak cari transport and pulang. Cuma kalau malam tu yg macam susah mau balik. TAKUT. Ye lah. Anything can happen. Eh melalut tak tentu pasai. Kbai.

P/s: More of my fugly face wo edit @ Emas Putih's entry hahaha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini