Work - Tg Aru - New place

Views
Assalamualaikum .
So recently I got a job interview . Well tung lah Fatin bagitahu. Duduk ofis je lah from now on. Yeay takde keluaq pergi berpanas haha. So after the interview teruih pergi tengok tempat sewa. Apa lagi. Dah susah nak cari yg dekat, teruih lah bayar depos. Tu pun thank god lah dekat dengan my aunt and also terminal, ofis and also yg paling penting ... Post Office. Haha. So every noon I'll do the shipping from there and since baru pindah memang agak kosong lagi sebab bukan ada perabot uolls. Hihih! That's why been lebih busy sejak kebelakangan ni terutamanya on last Saturday & Sunday. Takde day off uolls, Kena ulang alik dari Papar to Tg Aru. Yelah. Angkat barang skali gus teruih tinggal. Kalau hari-hari dari rumah pergi ofis memang pokai teruih lah. Taxi RM10, TA-KK RM1, KK-Papar RM5 the belum lagi nak kira minyak kereta nak balik rumah. Lebih 20KM tu :D

So I'm really-really-really sorry for those yg I tak reply wsp or chat or email or anything. I really don't have that much of time T_T nak tambah pengalaman ni. Since yg lain-lain dah balik ke IPT such as Politeknik and etc etc, I pula sibuk pindah. Terus terasa macam masa pergi Poliku dulu TT dengar citer dorang dah tak boleh pilih dengan siapa dorang nak ber-roommate. So sad. But its fun thou. Tapi sengsara lah yg se-jurusan dengan I. Most of them tinggal kat aras 5 haha. Kan takde lift, acano lah kawan I yg kecik-kecik tu nak angkat barang naik ke bilik :D!! So yeah, I stayed here in Tg Aru. Daa bukan lah kat tepi pantai tu I tinggal. Gile ke. Haha. So yeah. Its fun. *Apa yg aku merepek sebenarnya aku pun tak tahu lah* hahaha.


Tapi a lil bit bahaya lah. Laju gile je I pakai duit =.= tapi tak segila masa kat asrama dulu lah. Ini terkawal lagi sikit. Yeah. Itu ini itu ini rasanya nak beli. HAHAHAR ! Mampus =.= so tadi sempat intai blog pun guna lappy boss xD! Fwahahaha ambik kau jah. Siap duduk nyibuk kat opis bos. Nasib baik je lah friendly-friendly. Kalau tak, mampus kau jah xD! Tapi tetiba suara orang dari luar "MiraaHussin's blog lagi tu... Boleh lah ni.." haha terus ctrl+w. Buat malu ja X'C kfoine. Act tak tahu nak taip apa lagi. TTFN. SYS. xoxo

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini