iPhone?

Views
Assalamualaikum.
So memang lama tak update blog. Ni pun update pakai phone. And on 31 Aug haritu mummy baik hati 'hadiahkan' this baby to me. 


Dude ! Siapa tak happy haha. But kinda sad lah at the beginning . First pergi kat Karamunsing. But both at Mac Borneo and SenQ takde stok. Last-last naik taxi pergi CP. 

Tapi... iPhone6 pulak dah keluar. Tapi takpe lah. Takperlu lah kot nak yg ter-latest. Cukup lah ni utk snap selfie xD! Wahaha. 

So apa cer edit blog serta doodle? I really can't do editing no more sebab my laptop will turned off every 10 to 15 minutes. Dan jugak semua kerja kat dalam tu dia tak autosave macam sebelum ni. What I can do now is just do refunds.


Ok. Post sedikit hambar. Haha kbai.

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini