Kucing?

Views
Assalamualaikum. 
Macam yg semua tahu memang miraa ada bela kucing. Pada mulanya cuma seekor. Itu pun dah mati kena langhar hilux. Sedihnya. Tapi dapat lagi 4 ekor . Itu pun kucing mana entah beranak kat rumah. Then balik kampung bawak sekor kucing yg tengah bunting :3 dah dapat 4 ekor jugak tapi semua mati sebab kena bunuh kucing liar. Tapi lepas tu beranak lagi cuma dua ekor je lah. Hahaha. 

Jangan salah sangka. Kucing-kucing ni mmg kalau malam tidur kat dalam. Bukan apa. Ada dua kucing yg suka membuli kalau malam-malam. Kesian lah diorang luka-luka. So the conclusion is duduk lah dalam sangkar. 


But then last Friday kucing bertambah lagi kat rumah :3 sebab cikgu kat tadika sebelah rumah ni suruh ambil kucing yg beranak kat stor tu. Memang selama ni mengidam kucing kaler oren pun. Ambek kau . 3 ekor kucing oyen sekali gus xD plus 1 tricolor. 


Ketiga-tiga yg oyen tu semua male and opkos tricolor tu female. Jarang kucing tiga warna ni betina. Ke memang semua tricolor cat are females? 😗 haha. sampai sekarang masing-masing tak tahu nak bagi nama apa kat kucing baru ni. Kalau nak namakan Oren, kan ada tiga ekor. Any ideas? 😁



Another post hambar 😂 kbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. comelnya kucing mira!!! Geram wawa tengok. Wawa pun ada bela kucing jugak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini