Pink

Views
Assalamualaikum.
I guess some girls just really don't know that they love pink so much. Tak pernah terfikir selama ni yg diri ini menyukai pink. Suka pink sebab kebanyakannya barang-barang mum yg beli mesti pink. Ye lah. Dah sorang je anak perempuan kan? Haha. 

So last week my little brother painted his room with new color-green. Aku pun tak nak lah ketinggalan. Tapi tak nak tukar warna lain. Cuma nak pink. So from baby pink, to hot pink. Walaupun sebenarnya aku rasa ianya tidak lah se-hot mana. Tapi apa boleh buat lah. Asalkan berubah gittuw.

Sebelum ni duk nengok orang yg cat rumah. Tak pernah dibenarkan utk nyibuk cat cat. But then today, semua berubah. Sebab kena cat sendiri. Bukan apa, malu la aih orang lain masuk bilik kita 😂 malu gittuw haha so for the first 10 minute tak merasa pun sakit hati. Tapi dah nak sejam , mula semua buat hal. 

Cat kena kain, cat terpercik ke muka, tak sampai lah, kena lantai lah, kena kerusi lah. Ayoyo 😂 dan lagi satu tangan mula dah aih merasa sakit. Wahaha.  So... Selepas sejam 30 minit tu hanya satu dinding je berjaya cat. Tu pun dah siap double coat. Macam niat nak buat stripes pink putih tu terus lenyap. Takpa lah. Buat kat satu dinding je lah stripes. Haha. 


So, ttfn 😊 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi dik...cantik....warna pink...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini