76/91 — Entry bingung

Views
Helo. Assalamualaikum. Macam nda sangka laa kan mau abis sudah. Happy campur sedih pun ada sikit-sikit (sikit la). From day 1 to day 76 tortured mental and physically. Panas hati dengan orang itu dengan orang ini. Gaduh laa apa laa. HAHAHA. Penat dia tu omg. Putus ja nda ba kaki. Tapi belajar konon kan... Yet one of the best experience I ever had.

Biasa la kan. Lumrah manusia nak melenting laa itu la ini la sampai kadang-kadang lupa. Ada benda yg patut kita sembunyi dan tapis. Biasa la tu. HAHAHA. Walaupun pada permulaan macam kena buli-buli, tak pa. Kita sabar. Yelah. Siapa kita ni mau melawan, mau menjawap yedok?

Lain orang mungkin lain lah pendapat dia. Kita cuma jadi diri sendiri. Memang susah kalau kau kena dengan orang yg suka taip menaip di blog. I'm still a blogger inside me. I can't stop. Walaupun ada lah stop sekejap. Hahaha. But yes I can't stop from writting.

I'm not that famous blogger that you think I am. I'm not that really one blogger that you think can be good af like others write. Ada yg super bertapis. And yes maybe some people said that the content that I write kadang-kadang takde kena ngena ngan title or even my blog theme yg pink semerbak. Hahaha. But... This is just me. Macam-macam ada. Haaa tah pape tah. Nanti lah share full version or part by part for my INTERNSHIP @ NEXUS RESORT & SPA KARAMBUNAI. Tak stabil pulak isi entry ni. Hahaha. Kejap A kejap B kejap C. Maka sebenarnya nak cerita pasal internship. Hahahahaha. Kbai. 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini