BBQ Dinner at Sunset Nexus Karambunai with friends

Views
Assalamualaikum . Late blog entry here. Been super busy for the past few weeks urus itu ini konon yang sampai sekarang dak siap hahaa. Nanti-nanti je lah update pasal tu. Kalau sebelum ni Miraa update pasal internship and part time at Nexus. This time jadi guest. Fuhhh. Hahahaha.

Well.. Actually ...


Miraa just planning nak pi jenjalan konon kat Sunset before depart. Then ter-dinner lah pulak kat sana. Hahaha. Planning nak pi sana by 4-5PM. Ek eleh. Jammed haha. Maka sampai sana pun time start bbq dinner dah. Sampai je sana, brrr. First time kot dapat layanan as a guest. HAHAHA. Terjakun sekejap hakak. Biasanya as staff. Ecewah.






The best night I ever had! Ceh hahaha. Apa-apa pun thank you so much Chef Anthonio and the rest of all Sunset team. Hihiks. Okbai.

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini