Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Final part)

Views
Hello. Good afternoon. This will the part 4 and the final entry from my last entry submission. Huehuehue. Todia. Omputeh haha. Okay, to be honest I’m not in the mood to type an entry tapi dah bosan, so kita kuatkan je lah semangat nak habiskan entry kita yg ber-part-part tuh. Huehuehue.
 
Kalau dalam entri sebelum ni Miraa ceritakan pasal kisah awal Miraa masuk kat NRSK ni, then tukar kitchen, after that bertukar jadi part timer… Entry kali ni pula Miraa still akan….


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 3)

Views
Assalamualaikum. Okay. Macam yg dijanjikan *cakap sorang-sorang* ini entry sambungan kepada entry sebelum ni. Huhuhu. Kalau sebelum ni as trainee, this time as part timer. Haa kau. Hahaha. Okay. Kerja, kerja jugak. Tapi tahu tak yg sambil kerja, Miraa dengan Lia .....

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 2)

Views
Assalamualaikum. We meet again. Eseh hahaha. So this entry basically sambungan entry Miraa yg sebelum ni which is the part 1 Miraa practical kat NRSK dan kat bahagian Sunrise Kitchen. Dalam entry kali ni Miraa akan kongsi pengalaman Miraa sepanjang kat Sunset Kitchen pula semasa practical. Hahahaha. Mengadanya ayat kau Miraa *emoji mata keatas*


Okay. Masa Miraa first time masuk kat Sunset Kitchen ni kannnnnnnnnnnn~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 1)

Views
Assalamualaikum! HOHOHO. Dah lama gila-gila tak hapdet blog or any entry yg panjang berjela dengan perkataan sebab busy dan takde masa nak ngadap laptop. Boleh nampak sangat that last year and this year blog entry sangat-sangat-sangat sedikit. Tapi last year lagi lah sikit HAHAHA. Career blogging pun dah terkubur *eceh career katekau* hahaha entah apa entah yg Miraa mengarut ni. Okay back to the topic *muka serius* huhu padahal senyum HAHAHA

So nak di ceritakan lah kisah selama internship di Nexus ni...

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Bae ke Sabah #zaenuramirastory

Views

Assalamualaikum. Heh hehh hehh... Selama ni duk hapdet-hapdet pasai bae kat pesbuk kat tuiter kat wicet kat blog dengan ayat-ayat budak hingusan gitchu. Kalau nak scroll entry lama pun tak sanggup lah nak baca. Dah edit kot semua sebab too childish :D 


So ceritanya pada bulan Julai lalu, si baeeeeee ni dah bawak parents dia berjumpa dengan family Miraa. APODIOOOO? Yes. Sini bah diorang di Sabah tu hari tu. Hahaha. Tapi for 3 days je lah. Hehe. Okay itu saja :')


HAHAHA apa-apa pun, doakan yg terbaik untuk kitorang... Mana lah tahu, tahun depan dapat kad jemputan. EH?! Hahaha amin... Okbai. HAHAHA.

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial