My own made Doodles!

Views
Read this ;
 Semua doodle kat sini saya sendiri yg lukis dan kemudian tukar kebentuk digital.
 Saya tidak ada meminta bantuan sesiapa dalam pembikinan doodle ini.
 Software used : Adobe photoshop | Photoscape | Paint tool SAI
 Hardware used : HP Deskjet 1050
 Saya ada mengambil tempahan doodle , pada yg berminat boleh tekan button HIRE ME .


Rules ; Anda dilarang untuk ;
 Mengambil dan mengupload ke blog/site anda untuk dijadikan freebies.
 Mengaku bahawa doodle/chibi ini milik anda.
 Menggunakannya tanpa kebenaran *at least tinggalkan komen*.
 Menjual kemana-mana pihak demi kepentingan diri sendiri.
 Mengubah warna dan bentuk doodle/chibi ini.


Free doodles for you gais!
 Bunny wif big big big ears
 Budak scola dengan lolipop
 Pom pom girl
 Muslimah girl *First chibi*
 Doodle makan aiskrim pelbagai perisa
 Chibi bershawl bermain belon merah
 Doodle senget pelbagai warna
 Doodle online depan lappy
 Yah! Bersenam dengan skipping rope
 Couple doodle bersenam dengan riang! :D
 Doodle bunny manja 
 Coming soon ~


Clip arts pre-ownmade!
 Ayat-ayat kawai
 Creature from MXX
 Misai-misai yg cun
 Coming soon ~


20 comments:

  1. amek ya ^_^ doodle sume comey2

    ReplyDelete
  2. ohemgee !! semua kiut miut ! yui mau guna untuk k.kursus n slideshow k...

    ReplyDelete
  3. hadui....comel sangat... boleh tak saya ambik semua ni ? :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ..
    Pinjam doodles ok ?
    Thanks akak ~

    ReplyDelete
  5. akak nak satu doodles taw! terima kasih sangat!

    ReplyDelete
  6. Umm..awk,nk mintak doodle skit eh ^^

    ReplyDelete
  7. Amik satu :) Hihi comel sangat ^^

    ReplyDelete
  8. Tersangatlah comelnye...amik ckit yek...utk hias klas akk...mekaseh...^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial