Tempahan edit blog dan doodle

Views
Jenis-jenis tempahan yg disediakan
       ► Animated banner 
       ► Doodle
       ► Edit blog (Full edit)
       ► Lain-lain

Cara menempah dan membuat pembayaran;
        Pilih design atau bagitahu details tentang blog yg nak dibuat melalui Facebook / email .
        Attach gambar dan lain-lain yg diperlukan .
        Details seperti tema , warna dan details doodle *kalau nak*.
        Buat pembayaran dan attach bukti pembayaran .
        Tunggu giliran blog anda untuk diedit

        Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank atau Bank Simpanan Nasional
        Saya tidak menerima pembayaran melalui topup lagi .
        Blog akan mula diedit setelah pembayaran selesai .
        Tempoh blog akan siap bergantung kepada jumlah/giliran blog diedit disidebar blog ini.
        Sila ke  Blogger  Setting  Add Author+ dan masukkan miraahussin@gmail.com
        Saya akan approve invitation tersebut dan korang perlu tukar alamat saya menjadi Admin ke-2

So by that tamat dah entry ni :p hihi hope korang bagi kerjasama ^^ hormati kerja saya , jangan buang masa saya , jangan permainkan seni saya ;) aiseh .. Dan saya minta maaf awal-awal atas kelewatan menyiapkan tempahan . Saya seorang yg cerewet dengan coding . Bila blog yg saya edit mula load lambat , saya akan habiskan masa lagi kat situ untuk bagi ringan . Huhu .

18 comments:

  1. Nak tempah edit blog. Bayar sikit2 boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Full payment ;) no depos .. hee

      Delete
    2. awk saya nk tempah edit blog .boleh ???

      Delete
    3. saya nak tempah edit blog boleh tak pasal payment tak kisah jji saye puas hati ngan edit blog yg awak buat terhadap blog saye...

      Delete
  2. mira, boleh check email ? ada hantar email dekat awak. terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. sy dah anta emel kat akak . akak boleh lh tengok

    ReplyDelete
  4. Kak, check email please? :D Tempahan SERIOUS.

    ReplyDelete
  5. Salam miraa, sy sue. Berminat utk dptkan khidmat awak utk re-edit full blog sy dr santai ke professional blog utk wat bisness online. Tp sblom tu sy nk tanya miraa berapa lama miraa perlukan utk full edit yer?seminggu? Tengkiu :)

    ReplyDelete
  6. Salam..mira,,masih terima tempahan edit blog x?

    ReplyDelete
  7. Nak tempah banner RM5 tu tapi rasa susah kalau 5 ringggit je kena pergi bank . mmg akak tak terima lah kalau org bg topup je?

    ReplyDelete
  8. salam.. nak temah edit blog boleh :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial